Hemelvaart met Bare Bones

ALKMAAR – De tweede donderdag van deze maand is het Hemelvaartsdag. Een prachtige dag om Bare Bones acoustic café te beëindigen. Donderdag 13 mei verandert Spoorzoeker aan de Herenweg 209 in Alkmaar om 21.00 uur nog één keer in de plek bij uitstek voor liefhebbers van goeie echte muziek.
De man die het seizoen opende, komt het ook weer afsluiten. Vaste Bare Bones bezoekers weten natuurlijk meteen over wie het dan gaat. Voor minder trouwe bezoekers willen de organisatoren van de maandelijkse muziekavond wel een kleine aanwijzing geven: “We zijn heel blij dat hij nog een gaatje heeft kunnen vinden in zijn inmiddels overvolle agenda. Wie nog steeds niet weet over wie we het hebben, kan zich met een gerust hart laten verrassen. Wij hebben ons publiek nooit knollen voor citroenen verkocht.”

Zelf
Over het voorprogramma zijn de organisatoren minder cryptisch: “Skeef is een duo dat vooral Amerikaanse liedjes vertaalt in het Westfries. We kunnen er wel geheimzinnig over doen, maar we kunnen net zo goed meteen vertellen dat we zelf dat duo vormen”, zeggen Theo en Wigert Dronkert. “We hebben twee jaar lang met veel plezier de Bare Bones avonden verzorgd. Intussen hebben we achter de schermen gewerkt aan ons Westfriese repertoire. Nu zijn we klaar om met die liedjes de volgende stap te zetten. Het is de taal van onze jeugd, die goed blijkt te passen bij de muziek; voornamelijk Amerikaanse country.”












Bare Bones acoustic café begint rond 21.00 uur en is zoals altijd gratis toegankelijk. Kom dus op tijd, want vol is vol.

Reacties