Donderdag 11 februari Rik van den Bosch

Vorig jaar ook zo genoten van het optreden van KC Mc Kanzie op het Bare Bones podium?
KC vroeg ons of ze een bevriende muzikant haar voorprogramma mocht laten verzorgen. Ze had al vaker met hem samengewerkt en hij was echt goed. Bovendien kon ze dan met hem meerijden naar het optreden…. Oh dus daar was het fraulein Mc Kanzie om te doen, een makkelijke lift! Maar ja aan de andere kant waarom ook niet, zij een lift wij een voorprogramma dus laat maar komen die eeeh hoe heet ie eigenlijk ? Rik, Rik van den Bosch.
Toen we de avond evalueerden met KC kwamen we ook te spreken over het voorprogramma. Een beetje jammer vonden wij als organisatie en KC keek beteuterd . Nee, we bedoelden een beetje jammer omdat deze Rik eigenlijk veel te goed was om een voorprogramma van een half uurtje te doen, want wat een stem!, en wat een schitterende songs ! en wat een innemende persoonlijkheid was die Rik toch! Op die avond werd besloten om hem geheel tegen onze principes terug te vragen als hoofdprogramma. Donderdag 11 februari is het zover, wij zien er naar uit !

Voorprogramma: The Wie?
De wie? Nooit van gehoord ! Nee, dat klopt het betreft hier een waarschijnlijk 1malige samenwerking van wie eigenlijk? Er zit dus echt niets anders op dan om 21.00 uur present te zijn om hier tot in lengte van dagen over na te kunnen praten!

Reacties