Hans Vandenburg donderdag 12 november 2009


Hans Vandenburg, solo sportivo @ Bare Bones

Wie ‘Hans Vandenburg’ intikt in Google komt al snel terecht bij de vereniging van keurslagers. Iets verder kijkend dan je neus lang is kom je er vervolgens achter dat achter de naam Hans Vandenburg ook een echte muziekmastodont schuilgaat. Onverminderd en onvermoeibaar op weg naar Tokyo, maakt hij muziek met Gruppo Sportivo, Sectie Dierenpark en zichzelf.
De programmeurs van Bare Bones acoustic café wisten Vandenburg te strikken voor een intiem optreden. Met een schat aan ervaring in alle stijlen, van rock ’n roll tot disco, kan Vandenburg niet anders dan boeien. Hij weet het tussen de bedrijven door nog mooi te vertellen ook. Bovendien is Hans nog steeds een knappe verschijning, misschien nu wel meer dan ooit.


Voorprogramma:Rob v/d Plas aka Hurryman ( & Co)


Mede Bare Bones initiator Rob van der Plas bedient zich tegenwoordig weer van zijn alter ego Hurryman, en zal als zodanig het voorprogramma verzorgen. Hij laat zich muzikaal bijstaan door Sooi, die tevens deel uitmaakt van Hurrymania waarin Rob z’n hersenspinsels in bandverband voor het voetlicht brengt.
foto ©Sooi

Reacties