WIJZIGING IN DE PROGRAMMERING!

Het geplande optreden van Morty op donderdag 11 december 2008 kan helaas geen doorgang hebben.
We hebben Edo Donkers, die de afgelopen editie moest afzeggen, bereid gevonden om deze avond in te vullen.
Dus DONDERDAG 11 DECEMBER : Edo Donkers.
Easy Joe zal zoals gepland het voorprogramma verzorgen.

***************


Donderdag 8 januari 2009 K.C.McKanzie


Ich bin ein bare boner

Bare Bones brengt Berlijnse K.C. Mc Kanzie.

Donderdag 8 januari is de tweede donderdag van de maand, dus is er voor de liefhebbers weer de gratis muziekavond Bare Bones. Deze maand hebben de programmeurs een bijzondere Berlijnse act weten vast te leggen. Ook een veelbelovend voorprogramma ontbreekt deze keer niet. Vanaf 21.00 uur kan het Bare Bones publiek dus weer volop genieten.
K.C. McKanzie houdt van het ongewone. Ze vindt het helemaal niet erg om macaber en aanstootgevend over te komen. Toch is er tijdens een optreden van de Berlijnse genoeg ruimte voor humor. Het plezier in de muziek voert de boventoon. Haar zachte heldere stem drijft op de muziek, die ze terugbrengt tot de essentie: ritme, melodie en verhaal. Zelf plaatst ze haar muziek ergens tussen de Engelse folk van de jaren ’60 en ’70 en de hedendaagse Americana. Het geluid van K.C. McKanzie doet sommigen denken aan Sandy Denny, Joni Mitchel of Gillian Welch.
Zanger-gitarist Rik van den Bosch verzorgt met zijn folkliedjes,waarin country en blues een terugkerend element vormen, het voorprogramma. Donderdag 8 januari vanaf 21.00 uur staat eetcafé Spoorzoeker, Herenweg 209 in Alkmaar, weer helemaal in het teken van goeie akoestische muziek.

Donderdag 8 januari 2009. Aanvang 21.00 uur. Entree gratis.

************

Reacties